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Kaiser natron backen
Kaiser natron backen




kaiser natron backen

The make the Brezel and put it for 30-60 seconds in the boiling water. (I am rolling it, then swinging the around to stretch it long). Make the Brezeln, by making a long roll with small ends. 30 – 60 Sekunden in die Lauge eintauchen und sofort aufs Backblech legen.īring water and bicarb soda to the boil. Mit einem Schaumlöffel die Gebäckstücke ca.

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Wasser mit 4 EL Natron / Bicarb Soda zum kochen bringen. Put baking paper on the baking tray and position the tray near the pot… Split the dough into 10 or 16 dough parts (I do around 16 for small Brezeln) and leave it to rest another 20 minutes (you can also leave this part out)ĭen Backofen auf 180° C (Umluft 160° C) vorheizen. 10 Teile für große Brezeln teilen und nochmals zugedeckt ca. It should have doubled its size in around 30 minutesĭen Teig in 16-20 Stücke für kleine Brezeln ca. Leave the dough to rise in a warm location. Mix Milk, Yeast and Salt well and knead for circa 3-5 minutesĭen Teig dann an einem warmen Ort circa 30 Minuten gehen lassen bis sich das Volumen verdoppelt hat.

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Milch, Hefe, Mehl und Salz in den Mixtopf geben und gut per Hand kneten (3-5 Minuten) Makes about 10 large Brezeln, or 16 small ones. ggf grobes Salz oder Sesam (if wanted course salt or sesame seeds for the top)Īrbeitszeit: ca.4 EL Natron / Bicarb Soda (4 tablespoons bicarb soda).eine Packung Hefepulver (one pack dry yeast).






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